10/01/2019 10/01/2019 Επιμνημόσυνη Δέηση για τους διατελέσαντες Προέδρους και μέλη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ στις 9 Ιανουαρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου για τα 100 χρόνια της δυναμικής παρουσίας του στα εργατικά δρώμενα της Σύρου και των Κυκλάδων, με την παρουσία του Βουλευτού κ. Συρίγου, του Δημάρχου Σύρου-Ερούπολης κ....
10 Ιανουαρίου, 2019 - 8:25

Επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητρ.Σύρου

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητρ.Σύρου

Επιμνημόσυνη Δέηση για τους διατελέσαντες Προέδρους και μέλη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ στις 9 Ιανουαρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου για τα 100 χρόνια της δυναμικής παρουσίας του στα εργατικά δρώμενα της Σύρου και των Κυκλάδων, με την παρουσία του Βουλευτού κ. Συρίγου, του Δημάρχου Σύρου-Ερούπολης κ. Γεωργίου Μαραγκού, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Ιω. Ρούσσου, εκπροσώπων της ΓΣΕΕ, προς τούτο αφιχθέντων, του Διοικητλη του Αστυνομικού Τμήματος, του Υποδιοικητή της 6ης Περιφέρειας ΛΣ και εκπροσώπων των εργαζομένων στο Νεώριο.
Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχήθηκε καλή επιτυχία στις Εκδηλώσεις και τόνισε ότι ο καθένας δικαιούται, στα πλαίσια μιας ευνομούμενης και δημοκρατικής πολιτείας, να διεκδικεί το δίκαιό του, όταν αυτό προσβάλλεται ή καταπατάται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων