08/12/2018 08/12/2018 Στον Εόρτιο Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ επι τη ιερά μνήμη του Όσιου Παταπίου, τον οποίο ιδιαιτέρως τιμούν και ευλαβούνται οι Μυκόνιοι, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Άνω Μερά Μυκόνου, με την παρουσία πλήθους Μυκονίων, οι οποίοι παρά το δριμύ ψύχος και την κακοκαιρία προσήλθαν να τιμήσουν τον Όσιο. Στην ομιλία του, ο...
08 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2018 - 8:47

Μητρ.Σύρου: «Oι Άγιοι μας υπενθυμίζουν τις υποχρεώσεις μας έναντι Θεού και ανθρώπων»

Διαδώστε:
Μητρ.Σύρου: «Oι Άγιοι μας υπενθυμίζουν τις υποχρεώσεις μας έναντι Θεού και ανθρώπων»

Στον Εόρτιο Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ επι τη ιερά μνήμη του Όσιου Παταπίου, τον οποίο ιδιαιτέρως τιμούν και ευλαβούνται οι Μυκόνιοι, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Άνω Μερά Μυκόνου, με την παρουσία πλήθους Μυκονίων, οι οποίοι παρά το δριμύ ψύχος και την κακοκαιρία προσήλθαν να τιμήσουν τον Όσιο.


Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ υπογράμμισε ότι «οι Άγιοι μας υπενθυμίζουν τις υποχρεώσεις μας έναντι του Θεού και των ανθρώπων.»
Μετά το πέρας του Εσπερινού, εψάλησαν, κατά το έθος, τα Εγκώμια του Όσιου και, τέλος, παρετέθη σε όλους παραδοσιακή δοχή.


Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τους προσελθόντες πιστούς και ιδιαιτέρως τον Αρχιερατικό Επίτροπο Άνω Μέρας και Παλαιόκαστρο, Πρωτοπρεσβύτερο Βασιλείου Τζανιδάκη, η οικογένεια του οποίου από πολλών ετών επιμελείται τον Ιερό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων