04/11/2018 04/11/2018 Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου  ο Σεβασμιώτατος  Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Διήμερου Επιστημονικού Συμβουλίου, που διοργανώνει ο ” Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων¨, με θέμα την πρόληψη μορφών καρκίνου της μήτρας, με την παρουσία του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ.Λεονταρίτη, του Λιμενάρχη Σύρου κ. Βαμβακούση, της Διευθύντριας του Βαρδάκειου και Πρώιου Νοσοκομείου Σύρου...
04 Νοεμβρίου, 2018 - 21:03
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2018 - 22:40

Ο Μητρ.Σύρου κήρυξε την έναρξη 2ήμερου Επιστ. Συμβουλίου

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σύρου κήρυξε την έναρξη 2ήμερου Επιστ. Συμβουλίου

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου  ο Σεβασμιώτατος  Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Διήμερου Επιστημονικού Συμβουλίου, που διοργανώνει ο ” Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων¨, με θέμα την πρόληψη μορφών καρκίνου της μήτρας, με την παρουσία του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ.Λεονταρίτη, του Λιμενάρχη Σύρου κ. Βαμβακούση, της Διευθύντριας του Βαρδάκειου και Πρώιου Νοσοκομείου Σύρου κας Μπουραντά, του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Σύρου Ερμούπολης κ. Απ. Ρουσσουνέλου, και πλήθους πολιτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων