14/01/2019 14/01/2019 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ παρουσία πολυπληθεστάτου εκκλησιάσματος, των μοναχών της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής, της Αντιδημάρχου Γαυρίου , των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων Γαβρίου και Μπάτσιου, Δημοτικών Συμβούλων, του Υποδιοικητή του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Αμμολόχου, του Προισταμένου  του Κλιμακίου των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Άνδρου, του Λιμενάρχη και του Αστυνομικού Διευθυντή Γαυρίου, τέλεσε τον Εσπερινό της Αποδόσεως των...
14 Ιανουαρίου, 2019 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2019 - 15:36

Ο Μητρ.Σύρου στον Εσπερινό της Αποδόσεως των Θεοφανείων

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σύρου στον Εσπερινό της Αποδόσεως των Θεοφανείων

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ παρουσία πολυπληθεστάτου εκκλησιάσματος, των μοναχών της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής, της Αντιδημάρχου Γαυρίου , των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων Γαβρίου και Μπάτσιου, Δημοτικών Συμβούλων, του Υποδιοικητή του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Αμμολόχου, του Προισταμένου  του Κλιμακίου των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Άνδρου, του Λιμενάρχη και του Αστυνομικού Διευθυντή Γαυρίου, τέλεσε τον Εσπερινό της Αποδόσεως των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Γαυρίου, ομίλησε προς τους παραστάντες, ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου για τους Κληρικούς  και τους συνεργάτες του ποιμαντικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως της περιοχής Γαυρίου-Μπάτσιου και ευχήθηκε για το νέο έτος.


Αμέσως μετά, έπλευσε με σκάφος στην Ερμούπολη, απ’ όπου επιβιβάστηκε σε άλλο πλοίο, με προορισμό τον Πειραιά, προκειμένου αύριο Δευτέρα το πρωί να μεταβεί στη Λαμία και να παραστεί στην Εξόδιο Ακολουθία της μητρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου του Τηνίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων