11/01/2019 11/01/2019 Στα πλαίσια των διήμερων εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων, τίμησε απόψε στο Θέατρο «Απόλλων», με απόφαση του ΔΣ και του Προέδρου του κ. Μάρκου Βουτσίνου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ , για την κοινωνική προσφορά του στη Σύρο και ιδιαίτερα στους εργαζομένους του «Νεωρίου», κατά τα δύο...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 22:49

Το εργατικό κέντρο Κυκλάδων τίμησε τον Μητρ. Σύρου

Διαδώστε:
Το εργατικό κέντρο Κυκλάδων τίμησε τον Μητρ. Σύρου

Στα πλαίσια των διήμερων εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων, τίμησε απόψε στο Θέατρο «Απόλλων», με απόφαση του ΔΣ και του Προέδρου του κ. Μάρκου Βουτσίνου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ , για την κοινωνική προσφορά του στη Σύρο και ιδιαίτερα στους εργαζομένους του «Νεωρίου», κατά τα δύο τελευταία χρόνια της οικονομικής δυσπραγίας τους.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαριστώντας για την τιμητική διάκριση, που του απένειμε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στη Χημική Βιομηχανία Ελλάδος και μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΕ κ. Ευθύμιος Θεοχάρης, ανέφερε ότι πράττει απλώς το καθήκον του και ανεμνήσθη του αείμνηστου Προκατόχου του Δωροθέου Α’ (Στέκα), ο οποίος στις αρχές της δεκαετίας του 1980 παρενέβη δυναμικά προκειμένου να αποτρέψει δυσάρεστες εξελίξεις κατά τη διάρκεια απεργίας εργαζομένων στο «Νεώριο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων