19/12/2018 19/12/2018 Μαθήτριες και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου της μικράς και ολιγάνθρωπης νήσου Σικίνου, σε συνεργασία με την Μοναχή Δωροθέα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής, ασχολήθηκαν με επιμέλεια και επί ημέρες με την φιλοτέχνηση γύψινης Φάτνης , την οποία τοποθέτησαν στο Σχολείο τους. Η Μοναχή Δωροθέα ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά της...
19 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:42

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες στη Σίκινο

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες στη Σίκινο

Μαθήτριες και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου της μικράς και ολιγάνθρωπης νήσου Σικίνου, σε συνεργασία με την Μοναχή Δωροθέα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής, ασχολήθηκαν με επιμέλεια και επί ημέρες με την φιλοτέχνηση γύψινης Φάτνης , την οποία τοποθέτησαν στο Σχολείο τους.

Η Μοναχή Δωροθέα ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά της Σικίνου για την αγάπη τους προς το Μοναστήρι και το ενδιαφέρον τους για την Ορθόδοξη εικονογραφία και τους ευχήθηκε για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων