15/12/2020 15/12/2020 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε σήμερα το πρωί, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, κεκλεισμένων των θυρών, μόνος μετά του διακόνου του, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθέριου, στα Λαζαρέτα της Σύρου, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ελευθέριου και τη 19η επετείω από της εκλογής και της εις Επίσκοπον χειροτονίας του. Ο Σεβασμιώτατος μνημόνευσε τον...
15 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2020 - 13:11

19 χρόνια Επισκόπος ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
19 χρόνια Επισκόπος ο Μητροπολίτης Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε σήμερα το πρωί, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, κεκλεισμένων των θυρών, μόνος μετά του διακόνου του, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθέριου, στα Λαζαρέτα της Σύρου, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ελευθέριου και τη 19η επετείω από της εκλογής και της εις Επίσκοπον χειροτονίας του.

Ο Σεβασμιώτατος μνημόνευσε τον αοίδιμο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο, από τον οποίο έλαβε το αξίωμα της Αρχιεροσύνης και ευχήθηκε υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων και υπέρ υγείας των ζώντων Αρχιερέων, οι οποίοι τον εκτίμησαν με την ψήφο τους ενώ ευχαρίστησε και τον Κλήρο και το Λαό της Ιεράς Μητροπόλεως για τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων