03/10/2022 03/10/2022 Ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της άρτι ιδρυθείσης Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως «Νεόφυτος Βάμβας», κατόπιν πρωτοβουλίας του Πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως κ. Βασίλη Χασανδρινού, τελέσθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2022  από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σύρου και τους Εφημερίους Ναού, με την παρουσία των πρώτων μαθητών της....
03 Οκτωβρίου, 2022 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2022 - 21:43

Αγιασμός στη νέα Σχολή Βυζαντινή Μουσικής της Μητρόπολης Σύρου

Διαδώστε:
Αγιασμός στη νέα Σχολή Βυζαντινή Μουσικής της Μητρόπολης Σύρου

Ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της άρτι ιδρυθείσης Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως «Νεόφυτος Βάμβας», κατόπιν πρωτοβουλίας του Πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως κ. Βασίλη Χασανδρινού, τελέσθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2022  από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σύρου και τους Εφημερίους Ναού, με την παρουσία των πρώτων μαθητών της.

Η Σχολή στεγάζεται στην αίθουσα «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ο ευρισκόμενος στην Κύθνο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β‘ διεβίβασε, διά του Αρχιερατικού του Επιτρόπου, την ευλογία του και τις ευχές του για πλήρη επιτυχία της νέας αυτής δράσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων