09/04/2020 09/04/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ και η Ιερά Μητρόπολη ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες περιστάσεις πραγματοποίησαν δωρεά στο “Βαρδάκειο & Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου” αναλώσιμου νοσηλευτικού υλικού αλλά και ιατρικού εξοπλισμού. Σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου έφτασαν στο νησί της Σύρου και παραδόθηκαν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου 6 σετ επιτοίχιας αναρρόφησης για την Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας...
09 Απριλίου, 2020 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2020 - 15:42

Δωρεά από την Ι. Μητρόπολη Σύρου στο Βαρδάκειο Νοσοκομείο

Διαδώστε:
Δωρεά από την Ι. Μητρόπολη Σύρου στο Βαρδάκειο Νοσοκομείο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ και η Ιερά Μητρόπολη ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες περιστάσεις πραγματοποίησαν δωρεά στο “Βαρδάκειο & Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου” αναλώσιμου νοσηλευτικού υλικού αλλά και ιατρικού εξοπλισμού.

Σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου έφτασαν στο νησί της Σύρου και παραδόθηκαν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου 6 σετ επιτοίχιας αναρρόφησης για την Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ενώ αναμένεται η αποστολή των θερμομέτρων ηλεκτρονικής σάρωσης, οξυμέτρων αλλά και ολόσωμων προστατευτικών στολών τύπου «Tyvek” , για την ενίσχυση της ατομικής προστασίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων