01/10/2020 01/10/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη το μεσημέρι στα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και προσέφερε, ιδίοις αναλώμασι, 22 μετωπικά θερμόμετρα για την υγειονομική προστασία των παιδιών των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Σύρου, ύστερα από σχετικό παρακλητικό αίτημα του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, κ. Παναγιώτη Λίτσα, παρουσία...
01 Οκτωβρίου, 2020 - 14:56
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2020 - 14:19

Δωρεά Μητροπόλεως Σύρου 22 θερμομέτρων στα σχολεία του νησιού

Διαδώστε:
Δωρεά Μητροπόλεως Σύρου 22 θερμομέτρων στα σχολεία του νησιού

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη το μεσημέρι στα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και προσέφερε, ιδίοις αναλώμασι, 22 μετωπικά θερμόμετρα για την υγειονομική προστασία των παιδιών των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Σύρου, ύστερα από σχετικό παρακλητικό αίτημα του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, κ. Παναγιώτη Λίτσα, παρουσία του Διευθυντού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστου Καφτηράνη.

Ο κ. Παναγιώτης Λίτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ για την προσφορά του, και επεσήμανε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η Ιερά Μητρόπολη ευρίσκονται πάντα στο πλευρό της Εκπαιδευτικής Κοινότητας, για την ικανοποίηση αιτημάτων, προς διευκόλυνση της Εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Με το ίδιο πνεύμα ομίλησε και ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλαδων κ. Χρ. Καφτηράνης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχήθηκε η χρήση των θερμομέτρων να αποδειχθεί περιττή και όλα τα παιδιά να είναι πάντοτε υγιή και ασφαλή, όπως και όλος ο λαός της Σύρου, ο οποίος καθ’ όλο το διάστημα της πανδημίας επιδεικνύει υψηλό αίσθημα ευθύνης, με αποτέλεσμα το νησί να παραμένει ουσιαστικά αλώβητο από τον επικίνδυνο ιό.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων