30/10/2022 30/10/2022 Με τη συνευχητική συμμετοχή του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναχράντου, Αρχιμανδρίτη π. Ευδοκίμου, Πατέρων της Μονής, του Εφημερίου Κορθίου, Αρχιμανδρίτη π. Αντώνιου Χορευτή και Εφημερίων των γύρω περιοχών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε τα Εγκαίνια Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Κόρθι της Άνδρου. Πρόκειται για κτίριο το οποίο είχε ανεγείρει ο αείμνηστος Δήμαρχος Κορθίου...
30 Οκτωβρίου, 2022 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2022 - 12:13

Εγκαίνια Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Κόρθι της Άνδρου

Διαδώστε:
Εγκαίνια Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Κόρθι της Άνδρου

Με τη συνευχητική συμμετοχή του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναχράντου, Αρχιμανδρίτη π. Ευδοκίμου, Πατέρων της Μονής, του Εφημερίου Κορθίου, Αρχιμανδρίτη π. Αντώνιου Χορευτή και Εφημερίων των γύρω περιοχών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε τα Εγκαίνια Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Κόρθι της Άνδρου.

Πρόκειται για κτίριο το οποίο είχε ανεγείρει ο αείμνηστος Δήμαρχος Κορθίου μετέπειτα Άνδρου Ιωάννης Γλυνός και επισκευάστηκε με φιλογενή χορηγία της οικογένειας Πολυξένης και των τέκνων αυτής Γεωργίου, Κωνσταντίνου Μιχαήλ και Θεόδωρου Λαούδη, στη μνήμη του συζύγου της και πατέρα τους Ιωάννη.

Παρέστησαν οι Βουλευτές Κυκλάδων κα Αικατερίνη Μονογιού και κ.κ. Ιωάννης Βρούτσης και Φίλιππος Φόρτωμας ο Βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» κ. Κωνστ. Βαγενάς, ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημ. Λάσκαρης , ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Δημ. Λοτσάρης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Λιμενάρχης Άνδρου, ο Διευθυντής του γραφείου του Τάγματος Εθνοφυλακής Άνδρου, Εκπαιδευτικοί, Πρόεδροι Τοπικών Συλλόγων και Φορέων και πολλοί κάτοικοι του Κορθίου.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του, αφού συνεχάρη τη φιλογενή οικογένεια των ευεργετών, επεσήμανε ότι αποτελεί ευλογία για ένα τόπο να έχει παιδιά που προοδεύουν και του αποδίδουν τα τροφεία, αντιπελαργίζοντας προς αυτόν την αγάπη τους με ευεργεσίες.

Με το ίδιο πνεύμα και με ευχαριστίες προς την φιλάνθρωπο οικογένεια Λαούδη, η οποία με την επισκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού προσέφερε μεγάλη διευκόλυνση στις οικογένειες του Κορθίου, ομίλησαν οι τέσσερις Βουλευτές, ο Δήμαρχος, ο Έπαρχος και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως του Δήμου κ. Θεοδόσης Σουσούδης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ προσέφερε εικόνες στον εγκαινιασθέντα Βρεφονηπιακό Σταθμό και στην οικογένεια Λαούδη, προς την οποία ο Δήμαρχος Άνδρου απένειμε τιμητικές διακρίσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων