18/10/2023 18/10/2023 Σε ατμόσφαιρα βαθιάς κατ’ άνθρωπον συγκινήσεως τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία του αοιδίμου Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελου Σίμου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην περιοχή «Πέτρα» της Ερμούπολης. Προσευχήθηκαν για την ανάπαυση της ψυχής του οι Ενορίτες του Ιερού Ναού του Αγίου Κωνσταντίνου, ο ευσεβής λαός της Σύρου, Εκπρόσωποι των Δημοτικών,...
18 Οκτωβρίου, 2023 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2023 - 20:37

Εξόδιος Ακολουθία του αοιδίμου Πρωτοπρεσβύτερο Ευαγγέλου Σίμου στην Ερμούπολη

Διαδώστε:
Εξόδιος Ακολουθία του αοιδίμου Πρωτοπρεσβύτερο Ευαγγέλου Σίμου στην Ερμούπολη

Σε ατμόσφαιρα βαθιάς κατ’ άνθρωπον συγκινήσεως τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία του αοιδίμου Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελου Σίμου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην περιοχή «Πέτρα» της Ερμούπολης.

Προσευχήθηκαν για την ανάπαυση της ψυχής του οι Ενορίτες του Ιερού Ναού του Αγίου Κωνσταντίνου, ο ευσεβής λαός της Σύρου, Εκπρόσωποι των Δημοτικών, Περιφερειακών και Στρατιωτικών Αρχών, Εκπροσωποι του Επισκόπου Καθολικών Σύρου Σεβ. κ. Πέτρου, οικογενείς του από τη Σύρο και τη Σίφνο και σύμπας ο ιερός Κλήρος της Σύρου.

 

 

Πηγή: Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων