30/08/2020 30/08/2020 Την Άνδρο επισκέπτεται ποιμαντικά από την Παρασκευή το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ , ο οποίος το απόγευμα επεσκέφθη τον περιθαλπόμενο στο «Εμπειρίκειο Γηροκομείο» Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Στάμο, στον οποίο ευχήθηκε για την αποκατάσταση της υγείας του. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, επεσκέφθη στο «Ίδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως» την έκθεση έργων του...
30 Αυγούστου, 2020 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2020 - 11:44

Έκθεση έργων του Αρκά στην Άνδρο επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Σύρου

Διαδώστε:
Έκθεση έργων του Αρκά στην Άνδρο επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Σύρου

Την Άνδρο επισκέπτεται ποιμαντικά από την Παρασκευή το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ , ο οποίος το απόγευμα επεσκέφθη τον περιθαλπόμενο στο «Εμπειρίκειο Γηροκομείο» Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Στάμο, στον οποίο ευχήθηκε για την αποκατάσταση της υγείας του.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, επεσκέφθη στο «Ίδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως» την έκθεση έργων του γνωστού γελοιογράφου Αρκά, που παρουσιαζεται στα πλαίσια της Εκδηλώσεων «ΠΛΟΕΣ 26».

Στο βιβλίο εντυπώσεων, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ διετύπωσε τα συγχαρητήριά του προς τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Νικ. Σιγάλα για την έμπνευσή του να παρουσιάσει έργα του γνωστού γελοιογράφου, τα οποία, μέσα στη γενική κατήφεια και προβληματισμό, με το γέλοιο που προκαλούν και τους ευφυείς διαλόγους που περιέχουν, προσφέρουν μια νότα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ακολούθως, επεσκέφθη στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο Έκθεση με Θαλασσογραφίες, τις Καλλιτέχνιδες-δημιουργούς των οποίων και συνεχάρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων