28/05/2021 29/05/2021 Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Θέατρο “Απόλλων” στην Ερμούπολη της Σύρου, Ημερίδα, που διοργάνωσε η 2η Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου με θέμα «Ένα ψηφιακό νοσοκομείο στην καρδιά του Αιγαίου», με την παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Βασ. Κικίλια, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου, του Διοικητού της 2ης Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστου Ροϊλού, του Βουλευτού...
28 Μαΐου, 2021 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2021 - 10:06

«Ένα ψηφιακό νοσοκομείο στην καρδιά του Αιγαίου»

Διαδώστε:
«Ένα ψηφιακό νοσοκομείο στην καρδιά του Αιγαίου»

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Θέατρο “Απόλλων” στην Ερμούπολη της Σύρου, Ημερίδα, που διοργάνωσε η 2η Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου με θέμα «Ένα ψηφιακό νοσοκομείο στην καρδιά του Αιγαίου», με την παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Βασ. Κικίλια, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου, του Διοικητού της 2ης Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστου Ροϊλού, του Βουλευτού και πρώην Υπουργού κ. Ιω. Βρούτση, του Βουλευτού κ. Φιλ. Φόρτωμα, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικολ. Λειβαδάρα, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μ.Δαδάου, του εκπροσωπούντος τον ΡΚ Επίσκοπο Σύρου κ. Πέτρο. Βικαρίου Πανοσιωτ. Αντωνίου, του Διοικητού του Νοσοκομείου κ. Μιχ. Ζουλουφού και του Διευθυντή του Νοσοκομείου κ. Τρίντζαλη.

 

 

Κατ’ αυτήν, κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υπουργός Υγείας, ο οποίος εξήγγειλε και την κατάθεση νομοσχεδίου για τη στελέχωση των Νοσοκομείων.

 

 

Ομίλησαν, επίσης, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Βαρδάκειου και Πρώιου Νοσοκομείου Σύρου ο Διοικητής της 2ης Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστος Ροϊλός και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μιχ. Ζουλουφός, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν οι Βουλευτές κ.κ. Ι. Βρούτσης και Φιλ. Φόρτωμας, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικ. Λειβαδάρας και ο Σεβασμιωτάτος κ. Δωρόθεος Β΄, ο οποίος συνεχάρη τους τους κ.κ. Ροϊλό, Ζουλουφό και Τρίτζαλη και τους Ιατρούς και Νοσηλευτές του Νοσοκομείου, καλωσόρισε τον κ. Υπουργό και τον συνεχάρη για τις προσπάθειες, που καταβάλλει για την προστασία και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

 

 

 

Ακολούθως, ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλειος Κικίλιας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γραφείο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β΄ στο Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων