07/07/2021 08/07/2021 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στη Χώρα της Μυκόνου, τελέσθηκε το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουλίου 2021, Εόρτιος Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β΄, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της Μυκόνου και του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής και την παρουσία του Θεματικού Περιφερειάρχη Διαφάνειας κ. Στυλ. Μπρίγγου, του...
07 Ιουλίου, 2021 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2021 - 0:59

Εόρτιος εσπερινός στην Αγία Κυριακή Μυκόνου

Διαδώστε:
Εόρτιος εσπερινός στην Αγία Κυριακή Μυκόνου

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στη Χώρα της Μυκόνου, τελέσθηκε το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουλίου 2021, Εόρτιος Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β΄, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της Μυκόνου και του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής και την παρουσία του Θεματικού Περιφερειάρχη Διαφάνειας κ. Στυλ. Μπρίγγου, του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνστ. Κουκά, της Προέδρου της Αδελφότητος Ανωμεριτών Μυκόνου κας Φρατζέσκας Κουνάνη, της Προέδρου των Μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου “ΜΑΝΤΩ”, με παραδοσιακές ενδυμασίες, και πολλών πιστών, Μυκονίων και παραθεριστών.

Το θείο λόγο εκήρυξε παραστατικότατα και διδακτικότατα ο Θεολόγος Καθηγητής του Γυμνασίου-Λυκείου Μυκόνου κ. Νικόλαος Νασλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην Εκκλησία και τη θέση και τον ρόλο των πιστών εντός αυτής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων