14/08/2022 15/08/2022 Eπιμνημόσυνη δέηση για τους ηρωικώς πεσόντες κατά τον τορπιλισμό του καταδρομικού «ΕΛΛΗ» τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ στο κενοτάφιο του πλοίου το απόγευμα της Κυριακής 14 Αυγούστου 2022. Ακολούθησαν το προσκλητήριο πεσόντων και καταθέσεις στεφάνων από την Έπαρχο Τήνου Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου, τον Δήμαρχο Τήνου Γιάννη Σιώτο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου...
14 Αυγούστου, 2022 - 22:27
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2022 - 2:59

Eπιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στο κενοτάφιο του καταδρομικού «ΕΛΛΗ»

Διαδώστε:
Eπιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφάνων στο κενοτάφιο του καταδρομικού «ΕΛΛΗ»

Eπιμνημόσυνη δέηση για τους ηρωικώς πεσόντες κατά τον τορπιλισμό του καταδρομικού «ΕΛΛΗ» τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ στο κενοτάφιο του πλοίου το απόγευμα της Κυριακής 14 Αυγούστου 2022.

Ακολούθησαν το προσκλητήριο πεσόντων και καταθέσεις στεφάνων από την Έπαρχο Τήνου Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου, τον Δήμαρχο Τήνου Γιάννη Σιώτο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ ως Πρόεδρο της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας και τον Αρχηγό του Στόλου Αντιναυάρχο Παναγιώτη Λυμπέρη. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τήνος: Δεκαπενταύγουστος με πλήρη εκκλησιαστική τάξη

 

(Βίντεο – Φωτογραφίες: tinostoday.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων