14/12/2023 14/12/2023 Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ Τάξεως του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμουπόλεως επισκέφθησαν τους φιλοξενουμένους στον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητρόπολης γέροντες και γερόντισσες, προς τους οποίους τραγούδησαν τα κάλαντα και προσέφεραν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και ευχετήριες κάρτες. Οι μαθητές και οι μαθήτριες συνοδεύονταν από τη...
14 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:22
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2023 - 15:20

Επίσκεψη αγάπης μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμουπόλεως στον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη αγάπης μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμουπόλεως στον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ Τάξεως του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμουπόλεως επισκέφθησαν τους φιλοξενουμένους στον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητρόπολης γέροντες και γερόντισσες, προς τους οποίους τραγούδησαν τα κάλαντα και προσέφεραν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και ευχετήριες κάρτες.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες συνοδεύονταν από τη Διευθύντρια κα Δήμητρα Χαρίση και τη δασκάλα κα Λία Μαργέτη,

Ο Διευθυντής του Οίκου Ευγηρίας, Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης, ευχαρίστησε, και εκ μέρους των τροφίμων, και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά για την αξιέπαινη και αξιομίμητη πρωτοβουλία τους και τους ευχήθηκε για τις εορτές της Θείας Επιφανείας και του Νέου Έτους.

Πηγή: Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων