16/02/2024 16/02/2024 Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερμούπολης κ. Ευάγγελος Μαραγκός, και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Ερμούπολης κυρίες Χρυσοβαλάντη Μονογυιού και Ειρήνη Μπουντούρη επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά σήμερα το πρωί στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ και συζήτησαν μετ’ αυτού κοινού ενδιαφέροντος θέματα που αφορούν την Ερμούπολη. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2024 - 16:58

Επίσκεψη μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης στον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης στον Μητροπολίτη Σύρου

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερμούπολης κ. Ευάγγελος Μαραγκός, και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Ερμούπολης κυρίες Χρυσοβαλάντη Μονογυιού και Ειρήνη Μπουντούρη επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά σήμερα το πρωί στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ και συζήτησαν μετ’ αυτού κοινού ενδιαφέροντος θέματα που αφορούν την Ερμούπολη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους, τους συνεχάρη για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις προσπάθειές τους υπέρ της ιστορικής πόλης του Ερμού και των κατοίκων της, στις οποίες, όπως διαβεβαίωσε, θα έχουν τη στήριξη του ιδίου και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ και του εξέφρασαν το σεβασμό και την αγάπη τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων