29/05/2022 30/05/2022 Η ευρισκόμενη για υπηρεσιακούς λόγους στη Σύρο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, συνοδευόμενη από τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων κ, Χρήστο Καφτηράνη, επισκεφθήκε την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β΄, με τον οποίο συζήτησαν για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ειδικότερα, ο Σεβασμιώτατος μετέφερε τις εντυπώσεις...
29 Μαΐου, 2022 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2022 - 0:47

Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στον Μητροπολίτη Σύρου

Η ευρισκόμενη για υπηρεσιακούς λόγους στη Σύρο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, συνοδευόμενη από τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων κ, Χρήστο Καφτηράνη, επισκεφθήκε την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β΄, με τον οποίο συζήτησαν για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, ο Σεβασμιώτατος μετέφερε τις εντυπώσεις και εμπειρίες του από τις επισκέψεις του στα σχολεία των νησιών της Ιεράς Μητροπόλεως, τις οποίες η κα Υπουργός άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων