25/02/2023 25/02/2023 Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Σύρο για υπηρεσιακούς λόγους, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, συνοδευόμενος από τον Υπασπιστή του, τον Διοικητή της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος, τον Λιμενάρχη Σύρου και τον Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, έγινε δεκτός την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως από τον Σεβασμιώτατο...
25 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2023 - 18:20

Επίσκεψη του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στον Μητροπολίτη Σύρου

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Σύρο για υπηρεσιακούς λόγους, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, συνοδευόμενος από τον Υπασπιστή του, τον Διοικητή της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος, τον Λιμενάρχη Σύρου και τον Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, έγινε δεκτός την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’, με τον οποίο αντήλλαξαν απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Αρχηγό για το εθνικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί το Λιμενικό Σώμα, φρουρώντας τα ανατολικά θαλάσσια σύνορα της πατρίδας, διασώζοντας ανθρώπους, που αναζητούν καλύτερες συνθήκες ζωής και μεταφέροντας ασθενείς από τα νησιά σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα.

Ιδιαίτερα δε τον ευχαρίστησε για τις διευκολύνσεις, που προσφέρουν στο ποιμαντικό του έργο τα πλοία του Λιμενικού Σώματος και τον συνεχάρη για την αξιοσύνη των επικεφαλής των Λιμενικών Αρχών στη Σύρο και τα άλλα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εθνωφελή και ευθυνοφόρο αποστολή του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων