17/04/2023 17/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ προεξήρχε χθες, Κυριακή του Πάσχα, του Εσπερινού της Αγάπης στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου “των Ψαριανών”, στην Ερμούπολη, με τη συμμετοχή όλων των Εφημερίων της Σύρου και την παρουσία εντυπωσιακού πλήθους πιστών, κατά τον οποίο το ιερό Ευαγγέλιο ανεγνώσθη Γερμανιστί, Τουρκιστί, Γαλλιστί, Αγγλιστί και Αραβιστί. Ακολούθως,...
17 Απριλίου, 2023 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2023 - 12:35

Ερμούπολη: Λιτάνευσαν το Λάβαρο της Αναστάσεως

Διαδώστε:
Ερμούπολη: Λιτάνευσαν το Λάβαρο της Αναστάσεως

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ προεξήρχε χθες, Κυριακή του Πάσχα, του Εσπερινού της Αγάπης στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου “των Ψαριανών”, στην Ερμούπολη, με τη συμμετοχή όλων των Εφημερίων της Σύρου και την παρουσία εντυπωσιακού πλήθους πιστών, κατά τον οποίο το ιερό Ευαγγέλιο ανεγνώσθη Γερμανιστί, Τουρκιστί, Γαλλιστί, Αγγλιστί και Αραβιστί.

Ακολούθως, προέστη της, κατά τό έθος, λιτανεύσεως του Λαβάρου της Αναστάσεως πέριξ του Ιερού Ναού.

Προ του πέρατος της τελετής, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ καλωσόρισε τους παρεπιδημούντες επισκέπτες, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Εφημέριό του Ναού, Πρωτοπρ. Κωνστ. Κοντό, τους Ιεροψάλτες και τους διακονητές του, ευχήθηκε προς τους πιστούς και διένειμε σε όλους πασχαλινά αυγά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων