27/10/2022 27/10/2022 Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 στην Επιστημονική Ημερίδα καρκίνου Μαστού – Τραχήλου Μήτρας – Πνεύμονα , που διοργάνωσε στην Αίθουσα “Γ. Ρίτσος” του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ερμούπολης ο “Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων”. Στην ημερίδα παρέστησαν, επίσης, οι Βουλευτές Κυκλάδων κα Αικατ. Μονογυιού και κ. Φίλιππος Φόρτωμας,...
27 Οκτωβρίου, 2022 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2022 - 10:32

Ερμούπολη: Ο Σύρου Δωρόθεος σε ημερίδα για τον καρκίνο

Διαδώστε:
Ερμούπολη: Ο Σύρου Δωρόθεος σε ημερίδα για τον καρκίνο

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 στην Επιστημονική Ημερίδα καρκίνου Μαστού – Τραχήλου Μήτρας – Πνεύμονα , που διοργάνωσε στην Αίθουσα “Γ. Ρίτσος” του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ερμούπολης ο “Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων”.

Στην ημερίδα παρέστησαν, επίσης, οι Βουλευτές Κυκλάδων κα Αικατ. Μονογυιού και κ. Φίλιππος Φόρτωμας, η εκπροσωπούσες τον Δήμο Σύρου- Ερμούπολης Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Αλίκη Λεονταρίτη και η Καθαριότητος Αγγελική Πρίντεζη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μάρκος Δαδάος, ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου και πολλοί Συριανοί.

Ομίλησαν η Ειρήνη Χαρδαλή, Διευθύντρια Ακτινολογικού τμήματος, η οποία και συντόνισε την Εκδήλωση, η Μαγδαληνή Μαντζαρίδου, Mαιευτήρας – Γυναικολόγος. Επικουρική Επιμελήτρια Β’ , ο κ. Απόστολος Ευκαρπίδης, Υποδιευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Γ. Νοσοκομείου Σύρου, ο κ. Ηλίας Μανιαδάκης, Πνευμονολόγος και ο Παντελής Ξανθάκος, Γενικός Χειρουργός, Επιμελητής Β’.

Τους ομιλητές συνεχάρη ο ιεράρχης για το έργο τους και για το θετικό πρόσημο που δίνουν στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων