14/11/2023 14/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β’, άμα τη αφίξει του από τη Σύρο στην Άνδρο, μετέβη χθες στο εορτάζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, στην απομακρυσμένη περιοχή Αμμολόχου, τελουμένου του Πανηγυρικού Εσπερινού, όπου και τέλεσε την Ακολουθία της Αρτοκλασίας. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα και ευχήθηκε...
14 Νοεμβρίου, 2023 - 17:36
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2023 - 17:18

Εσπερινός στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου στην Άνδρο

Διαδώστε:
Εσπερινός στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου στην Άνδρο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β’, άμα τη αφίξει του από τη Σύρο στην Άνδρο, μετέβη χθες στο εορτάζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, στην απομακρυσμένη περιοχή Αμμολόχου, τελουμένου του Πανηγυρικού Εσπερινού, όπου και τέλεσε την Ακολουθία της Αρτοκλασίας.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα και ευχήθηκε στον κτήτορά του Παρεκκλησίου, παλαίμαχο πλοίαρχοκαπετάν Κωνσταντίνο Τζώρτζη, τον Υδραίο.

Πηγή: Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων