25/07/2021 26/07/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κα Βίκυ Λοΐζου και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, συνοδευόμενοι από τις Περιφερειακές και Λιμενικές Αρχές. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα των νησιών της Ιεράς Μητροπόλεως, που...
25 Ιουλίου, 2021 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2021 - 19:34

Eπίσκεψη Γραμματέων Υπουργείων στον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Eπίσκεψη Γραμματέων Υπουργείων στον Μητροπολίτη Σύρου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κα Βίκυ Λοΐζου και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, συνοδευόμενοι από τις Περιφερειακές και Λιμενικές Αρχές.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα των νησιών της Ιεράς Μητροπόλεως, που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τους ευχαρίστησε για την ενδιαφέρουσα συνάντηση, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων τους και αντάλλαξε μαζί τους αναμνηστικά δώρα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων