16/02/2022 16/02/2022 Ο νεοεκλεγείς επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης κ. Αλέξανδρος Αθανασίου, συνοδευόμενος από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Δημήτριο Κοσμά, Νικόλαο Σκευοφύλακα και Νικήτα Γρυπάρη, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και το νησί της Σύρου γενικότερα. Ο...
16 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2022 - 14:09

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Σύρου

Ο νεοεκλεγείς επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης κ. Αλέξανδρος Αθανασίου, συνοδευόμενος από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Δημήτριο Κοσμά, Νικόλαο Σκευοφύλακα και Νικήτα Γρυπάρη, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και το νησί της Σύρου γενικότερα.

Ο Σεβασμιώτατος  συνεχάρη τον κ. Αθανασίου για την εκλογή του, τους ευχαρίστησε και τους προέτρεψε να συνεργάζονται με όλες οι Παρατάξεις του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με ομόνοια και σύμπνοια, για το καλό και την πρόοδο του νησιού και των Συριανών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων