05/04/2022 05/04/2022 Ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Μιχαλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αστυνόμο Α΄ κ. Πέτρο Βασιλάκη, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του, σήμερα το πρωί στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος τον συνεχάρη, του ευχήθηκε καλή επιτυχια στην ευθυνοφόρο αποστολή του και τον διαβεβαίωσε για...
05 Απριλίου, 2022 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2022 - 13:54

Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Ν. Αιγαίου στον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Ν. Αιγαίου στον Μητροπολίτη Σύρου

Ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Μιχαλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αστυνόμο Α΄ κ. Πέτρο Βασιλάκη, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του, σήμερα το πρωί στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος τον συνεχάρη, του ευχήθηκε καλή επιτυχια στην ευθυνοφόρο αποστολή του και τον διαβεβαίωσε για τη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως στο έργο του.

Ο Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ για τις ευχές του, τις οποίες και ανταπέδωσε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων