31/10/2023 31/10/2023 Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της ΑΣΔΕΝ Υποστράτηγο Σταύρο Τζουμερκιώτη και Αξιωματικούς του Στρατού, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά σήμερα στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεο Β΄. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού, τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του, τον συνεχάρη για την καλή...
31 Οκτωβρίου, 2023 - 21:07
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2023 - 21:15

Eθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού στον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Eθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού στον Μητροπολίτη Σύρου

Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της ΑΣΔΕΝ Υποστράτηγο Σταύρο Τζουμερκιώτη και Αξιωματικούς του Στρατού, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά σήμερα στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεο Β΄.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού, τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του, τον συνεχάρη για την καλή διακονία των στελεχών και Αξιωματικών του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμουπόλεως και αντήλλαξε μαζί του απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφἐροντος.

 

   

 

Πηγή: Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων