13/01/2022 13/01/2022 Κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης του Λιμενάρχη Σύρου κ. Ιωάννη Βαμβακούση, ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη σήμερα στο Λιμεναρχείο Σύρου και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα, με την παρουσία του Λιμενάρχη και της Υπολιμενάρχου Σύρου, του Διοικητού της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, όλων των υπηρετούντων στο Λιμεναρχείο στελεχών, ανδρών και γυναικών, του...
13 Ιανουαρίου, 2022 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2022 - 15:55

Ευλογία της βασιλόπιτας του Λιμεναρχείου Σύρου

Διαδώστε:
Ευλογία της βασιλόπιτας του Λιμεναρχείου Σύρου

Κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης του Λιμενάρχη Σύρου κ. Ιωάννη Βαμβακούση, ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη σήμερα στο Λιμεναρχείο Σύρου και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα, με την παρουσία του Λιμενάρχη και της Υπολιμενάρχου Σύρου, του Διοικητού της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, όλων των υπηρετούντων στο Λιμεναρχείο στελεχών, ανδρών και γυναικών, του Πλοιάρχου του Ε/Γ “ΑΡΤΕΜΙΣ”, των δύο πλοηγών και των προσκεκλημένων, της κ. Προέδρου και του κ. Εισαγγελέως Εφετών Αιγαίου.

Ο Λιμενάρχης Σύρου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ και του υπέβαλε τις ευχές του.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού προσευχήθηκε για την ανάρρωση ασθενούντος Λιμενικού, ευχαρίστησε τον κ. Λιμενάρχη και τα υπ’ αυτόν στελέχη για την διαρκή μέριμνά τους προς ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του πρώτου λιμένος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την ευγενική εξυπηρέτηση των χιλιάδων κατ’ έτος επιβατών.

Ακόμη ευχήθηκε σε όλους το νέο έτος να είναι ευλογημένο, ασφαλές και ειρηνικό, με πρόοδο και υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων