08/01/2023 08/01/2023 Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, προσκεκλημένος της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου κ. Άννας Αθυμαρίτη, μετέβη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, στην οποία είχαν συγκεντρωθεί τα μέλη του Συλλόγου και ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου. Στην ευχετήρια προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β‘ ευχήθηκε στα Μέλη του...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 20:17

Ευλογία της Πίτας του Αγίου Βασιλείου του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου

Διαδώστε:
Ευλογία της Πίτας του Αγίου Βασιλείου του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, προσκεκλημένος της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου κ. Άννας Αθυμαρίτη, μετέβη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, στην οποία είχαν συγκεντρωθεί τα μέλη του Συλλόγου και ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου.

Στην ευχετήρια προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β‘ ευχήθηκε στα Μέλη του Συλλόγου για το νέο έτος και τα συνεχάρη για τις προσπάθειές τους να συντηρήσουν και προβάλλουν τα λαογραφικά και πολιτιστικά στοιχεία της Μυκόνου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κων. Κουκάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Στ. Πρίγκος, οι οποίοι απηύθυναν τις ευχές τους, Δημοτικοί Σύμβουλοι και η Πρόεδρος της Αδελφότητος Ανωμεριτών Μυκόνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων