22/11/2019 22/11/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β΄ αποπλέοντας για ποιμαντική περιοδεία στη Κίμωλο και την ιερά νήσο Μήλο, επιβαίνων επί του πλοίου ” ΑΡΤΕΜΙΣ” . Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευλόγησε τα πληρώματα στη γέφυρα και τη μηχανή του πλοίου και ευχαρίστησε για πολλοστή φορά την “ATTICA GROUP” και τον...
22 Νοεμβρίου, 2019 - 12:47

Ευλογώντας το πλήρωμα, τη γέφυρα και τη μηχανή του πλοίου

Διαδώστε:
Ευλογώντας το πλήρωμα, τη γέφυρα και τη μηχανή του πλοίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β΄ αποπλέοντας για ποιμαντική περιοδεία στη Κίμωλο και την ιερά νήσο Μήλο, επιβαίνων επί του πλοίου ” ΑΡΤΕΜΙΣ” .

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευλόγησε τα πληρώματα στη γέφυρα και τη μηχανή του πλοίου και ευχαρίστησε για πολλοστή φορά την “ATTICA GROUP” και τον Εμπορικό Διευθυντή κ. Διον. Θεοδωράτο, τους Πλοιάρχους και τα Πληρώματα των πλοίων για τις πολλές, ευγενικές και καλόκαρδες διευκολύνσεις τους προς τον ίδιο και τη συνοδεία του, κατά τους πολλούς και συχνούς ανά τα δώδεκα νησιά της Μητροπόλεως για ποιμαντικούς λόγους πλόες του.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων