23/08/2022 25/08/2022 Τις ευχαριστίες του στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη, έστειλε ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος στο περιθώριο του εορτασμού της Παναγίας Τουρλιανής στο καστρομονάστηρο της Μυκόνου που έγινε στις 22 και 23 Αυγούστου 2023. Ο ιεράρχης ο οποίος διαποιμαίνει συνολικά 12 Αιγαιοπελαγίτικα νησιά, συγκεκριμένα την Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Κέα, Άνδρο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Μήλο, Κίμωλο, Κύθνο,...
23 Αυγούστου, 2022 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2022 - 4:36

Ευχαριστίες Μητροπολίτη Σύρου στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων κληρικών

Διαδώστε:
Ευχαριστίες Μητροπολίτη Σύρου στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων κληρικών

Τις ευχαριστίες του στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη, έστειλε ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος στο περιθώριο του εορτασμού της Παναγίας Τουρλιανής στο καστρομονάστηρο της Μυκόνου που έγινε στις 22 και 23 Αυγούστου 2023.

Ο ιεράρχης ο οποίος διαποιμαίνει συνολικά 12 Αιγαιοπελαγίτικα νησιά, συγκεκριμένα την Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Κέα, Άνδρο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Μήλο, Κίμωλο, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, σε συνεχής εκκλήσεις του τα τελευταία χρόνια είχε επισημάνει την έλλειψη κληρικών στην εκκλησιαστική περιφέρειά του.

Έτσι στο περιθώριο του εορτασμού της Παναγίας Τουρλιανής της Μυκόνου ζήτησε από  τους παριστάμενους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Αικατ. Μονογυιού,  Ιω Βρούτση και Φιλ. Φόρτωμα, να μεταφέρουν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως τις ευχαριστίες και την ευλογία του για την άμεση ανταπόκρισή τους και την πλήρωση των εκκρεμουσών οργανικών θέσεων κληρικών.

Διαβάστε επίσης:

Η Μύκονος τιμά την Παναγία Τουρλιανή στην Άνω Μερά (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων