28/12/2022 28/12/2022 Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ περιήλθε καταστήματα της αγοράς της Ερμούπολης, ευχήθηκε στους επιχειρηματίες, καταστηματάρχες, εργαζομένους και πολίτες για το νέο έτος και διένειμε δώρα και ευλογίες, εισπράττοντας από όλους ευχές, χαμόγελα και πηγαίες εκδηλώσεις σεβασμού και αγάπης. Σημειώνεται ότι την μη ολοκληρωθείσα για αντικειμενικούς λόγους περιοδεία του στα μαγαζιά της Ερμούπολης, ο Σεβασμιώτατος...
28 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2022 - 14:14

Ευχετήρια περιοδεία του Μητροπολίτη Σύρου στην αγορά της Ερμούπολης

Διαδώστε:
Ευχετήρια περιοδεία του Μητροπολίτη Σύρου στην αγορά της Ερμούπολης

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ περιήλθε καταστήματα της αγοράς της Ερμούπολης, ευχήθηκε στους επιχειρηματίες, καταστηματάρχες, εργαζομένους και πολίτες για το νέο έτος και διένειμε δώρα και ευλογίες, εισπράττοντας από όλους ευχές, χαμόγελα και πηγαίες εκδηλώσεις σεβασμού και αγάπης.

Σημειώνεται ότι την μη ολοκληρωθείσα για αντικειμενικούς λόγους περιοδεία του στα μαγαζιά της Ερμούπολης, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα συνεχίσει τις προσεχείς ημέρες.

 

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων