16/04/2023 16/04/2023 Στον Αερολιμένα Σύρου, με ειδική πτήση που χορήγησαν η ΟΝΕΧ και η «ΙΝΤΕRAMERICAN»,  έφτασε το εκ του Παναγίου Τάφου και εφέτος εκπηγάσαν Άγιο Φως, το οποίο υποδέχθηκαν με τις νενομισμένες τιμές ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, σύσσωμες οι Πολιτικές, Αυτοδιοικητικές, Στρατιωτικές, Λιμενικές και Πυροσβεστικές Αρχές της νήσου, εκπρόσωποι των Ενοριών και πλήθος πιστών. Ο Σεβασμιώτατος...
16 Απριλίου, 2023 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2023 - 9:58

Φωτολουσμένη η Σύρος από το Άγιο Φως εορτάζει την Ανάσταση του Κυρίου

Διαδώστε:
Φωτολουσμένη η Σύρος από το Άγιο Φως εορτάζει την Ανάσταση του Κυρίου

Στον Αερολιμένα Σύρου, με ειδική πτήση που χορήγησαν η ΟΝΕΧ και η «ΙΝΤΕRAMERICAN»,  έφτασε το εκ του Παναγίου Τάφου και εφέτος εκπηγάσαν Άγιο Φως, το οποίο υποδέχθηκαν με τις νενομισμένες τιμές ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, σύσσωμες οι Πολιτικές, Αυτοδιοικητικές, Στρατιωτικές, Λιμενικές και Πυροσβεστικές Αρχές της νήσου, εκπρόσωποι των Ενοριών και πλήθος πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον τον Πρόεδρο της ΟΝΕΧ κ. Πάνο Ξενοκώστα και την «ΙΝΤΕRAMERICAN», διότι χάρη σ’ αυτούς η Σύρος απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια την ευλογία της εγκαίρου ελεύσεως του Αγίου Φωτός, και την Αερολιμενάρχη Σύρου κα Πρέκα, η οποία επιμελήθηκε και προετοίμασε ως άριστα την Τελετή της υποδοχής.

Αμέσως μετά, το Άγιο Φως διενεμήθη σε όλους τους Ναούς της Σύρου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ εν συνεχεία προέστη της Τελετής της Αναστάσεως και της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων