12/11/2022 12/11/2022 Κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του Συνδέσμου Συριανών, Δημήτρη Βαφία, και με την κανονική άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας, μνημόσυνο του Συριανού ευπατρίδη και δραστήριου μέλους του Συνδέσμου Συριανών Χαραλάμπους Μπαρουτάκη. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος μίλησε για την προσωπικότητα και...
12 Νοεμβρίου, 2022 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2022 - 13:04

Γλυφάδα: Ο Μητροπολίτης Σύρου τέλεσε το Μνημόσυνο του Συριανού Χαραλάμπους Μπαρουτάκη

Διαδώστε:
Γλυφάδα: Ο Μητροπολίτης Σύρου τέλεσε το Μνημόσυνο του Συριανού Χαραλάμπους Μπαρουτάκη

Κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του Συνδέσμου Συριανών, Δημήτρη Βαφία, και με την κανονική άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας, μνημόσυνο του Συριανού ευπατρίδη και δραστήριου μέλους του Συνδέσμου Συριανών Χαραλάμπους Μπαρουτάκη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος μίλησε για την προσωπικότητα και τη δράση του Χαραλάμπους Μπαρουτάκη, εξέφρασε τη συμπάθειά του προς την οικογένειά του και ευχήθηκε στον Σύνδεσμο Συριανών και τον Πρόεδρό του.

Σήμερα το εσπέρας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ θα μεταβεί στην Πρέβεζα και θα ευχηθεί στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο.

Αύριο, Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, θα συνιερούργησει στα Τρίκαλα μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, επι τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και τοις ονοματηρίοις του φερωνύμου του επιχωρίου Μητροπολίτη Τρίκκης.

Το απόγευμα, θα μεταβεί στην Άνδρο και θα τελέσει τον Εσπερινό στο ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, στην περιοχή Αμμολόχου, στον Κάβο Ντόρο.

Τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου το πρωί, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου Μπατσίου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων