19/04/2022 19/04/2022 Ολοκληρώνων την ποιμαντική του επίσκεψη στην Άνδρο, ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε σήμερα το πρωί την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου Μπατσίου, με τη συλλειτουργική συμμετοχή του Εφημερίου, Πρωτοπρ. Νικολάου Ζαχαρώδη, τη συνευχητική παρουσία της Ηγουμενευούσης της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Μοναχής Παρθενίας και την παρουσία του Αντιδημάρχου...
19 Απριλίου, 2022 - 15:02
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2022 - 14:25

Η Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου Μπατσίου Άνδρου

Διαδώστε:
Η Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου Μπατσίου Άνδρου

Ολοκληρώνων την ποιμαντική του επίσκεψη στην Άνδρο, ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε σήμερα το πρωί την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου Μπατσίου, με τη συλλειτουργική συμμετοχή του Εφημερίου, Πρωτοπρ. Νικολάου Ζαχαρώδη, τη συνευχητική παρουσία της Ηγουμενευούσης της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Μοναχής Παρθενίας και την παρουσία του Αντιδημάρχου Μπατσίου κ. Νικολάου Μουστάκα, της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Μπατσίου κας Άννας Βολίκα και πολλών πιστών.

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ανεφέρθη στα μηνύματα της σημερινής Ευαγγελικής περικοπής, ευχαρίστησε τον Εφημέριο του Ναού, Πρωτοπρ. Νικόλαο Ζαχαρώδη για τη διακονία του και ευχήθηκε σε όλους για το Άγιο Πάσχα.

Το μεσημέρι θα επιστρέψει, μέσω Τήνου, στην Ερμούπολη και το εσπέρας θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων