04/03/2023 04/03/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου δίνει στοιχεία σχετικά με την ακροαματικότητα του ραδιοφωνικού της Σταθμού. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της πλατφόρμας, μέσω της οποίας εκπέμπεται το Πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως «Από τον Άμβωνα της Σύρου και με τα Κύματα του Αιγαίου», ο οποίος, εκτός από το πρωτογενές Πρόγραμμά του, αναμεταδίδει καθημερινά...
04 Μαρτίου, 2023 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2023 - 14:38

Η ακροαματικότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητρόπολης Σύρου

Διαδώστε:
Η ακροαματικότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητρόπολης Σύρου

Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου δίνει στοιχεία σχετικά με την ακροαματικότητα του ραδιοφωνικού της Σταθμού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της πλατφόρμας, μέσω της οποίας εκπέμπεται το Πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως «Από τον Άμβωνα της Σύρου και με τα Κύματα του Αιγαίου», ο οποίος, εκτός από το πρωτογενές Πρόγραμμά του, αναμεταδίδει καθημερινά το Πρόγραμμα του Ρ/Σ της «Πειραϊκής Εκκλησίας» και Ακολουθίες από το Ρ/Σ του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, ευρίσκεται στην 76η θέση από άποψη ακροαματικότητας, σε σύνολο 1.410 Ραδιοφωνικών Σταθμών, και ειδικά την εβδομάδα 19-25 Δεκεμβρίου 2022 ανέβηκε στην 20ή και στην κατηγορία «θρησκευτικά ραδιόφωνα» στην 1η θέση ακροαματικότητας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ εξέφρασε την ικανοποίησή του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και συνεχάρη τους Συνεργάτες του Σταθμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων