21/04/2023 21/04/2023 Σε κλίμα Αναστάσιμης χαρμολύπης, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ , ο Αρχιερατικός Επίτροπος και ο ιερός Κλήρος της ιεράς νήσου Τήνου, ο Ρ/Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Τήνου κ. Ιωσήφ, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και πλήθος πιστών εξοδίασαν την Τετάρτη της Διακαινισίμου, από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής πόλεως Τήνου τον γηραιότερο Κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου...
21 Απριλίου, 2023 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2023 - 11:13

Η Εξόδιος Ακολουθία του γηραιότερου Κληρικού της Μητρόπολης Σύρου

Διαδώστε:
Η Εξόδιος Ακολουθία του γηραιότερου Κληρικού της Μητρόπολης Σύρου

Σε κλίμα Αναστάσιμης χαρμολύπης, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ , ο Αρχιερατικός Επίτροπος και ο ιερός Κλήρος της ιεράς νήσου Τήνου, ο Ρ/Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Τήνου κ. Ιωσήφ, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και πλήθος πιστών εξοδίασαν την Τετάρτη της Διακαινισίμου, από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής πόλεως Τήνου τον γηραιότερο Κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου Πρωτοπρ. Μάρκο Θεοδοσίου.

«Ο ιερέας ο οποίος εγεννήθη το 1926, διηκόνησε ευόρκως και ευδοκίμως τους Ιερούς Ναούς Αγίας Παρασκευής Υστερνίων, Εισοδίων Θεοτόκου Τριποτάμου και Αγίου Ιωάννου Μουντάδου και διεκρίθη για το γνήσιο Εκκλησιαστικό του ήθος, την πηγαία ευσέβεια, την ευγένεια, το άδολο του χαρακτήρος και το χαρίεν της προσωπικότητός του», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ι.Μ Σύρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων