20/07/2022 20/07/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα στον εορτάζοντα Ιερό Ενοριακό Ναού του Προφήτου Ηλιου, στην πευκόφυτη περιοχή του Επισκοπείου Σύρου, με τη συμμετοχἠ των Εφημερίων του Ναού, Αρχιμ. Μακαρίου και Πρωτοπρ. Γεωργίου. Παρόντες ήταν πολλοί προσκυνητές, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος ΄Άνω Σύρου και ο Πρόεδρος του τοπικού Δημοτικού...
20 Ιουλίου, 2022 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2022 - 17:15

Η Εορτή του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στη Σύρο

Διαδώστε:
Η Εορτή του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στη Σύρο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα στον εορτάζοντα Ιερό Ενοριακό Ναού του Προφήτου Ηλιου, στην πευκόφυτη περιοχή του Επισκοπείου Σύρου, με τη συμμετοχἠ των Εφημερίων του Ναού, Αρχιμ. Μακαρίου και Πρωτοπρ. Γεωργίου.

Παρόντες ήταν πολλοί προσκυνητές, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος ΄Άνω Σύρου και ο Πρόεδρος του τοπικού Δημοτικού Διαμερίσματος.

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε, από την σημερινή Ευαγγελική Περικοπή, το στίχο “και η ευχή της πίστεως σώσει τον κάμνοντα”.

Ευχαρίστησε τους Εφημερίους του Ναού, τους Επιτρόπους, τους Ιεροψάλτες και τους συνεργάτες τους και ευχήθηκε στους παρισταμένους για το θέρος.

Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων