10/05/2024 10/05/2024 Αύριο, Σάββατο, 11 Μαΐου, το πρωί, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος θα τελέσει προεορτίως τον Εσπερινό στο ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Θωμά, στην περιοχή Μαράθι Μυκόνου. Το μεσημέρι, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη και το εσπέρας, στον επί του εμβληματικού λόφου του Βροντάδου Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, από την ανέγερση του οποίου συμπληρώνονται εφέτος...
10 Μαΐου, 2024 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024 - 13:23

Η Ερμούπολη υποδέχεται την Τιμία Κάρα του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης

Διαδώστε:
Η Ερμούπολη υποδέχεται την Τιμία Κάρα του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης

Αύριο, Σάββατο, 11 Μαΐου, το πρωί, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος θα τελέσει προεορτίως τον Εσπερινό στο ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Θωμά, στην περιοχή Μαράθι Μυκόνου.

Το μεσημέρι, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη και το εσπέρας, στον επί του εμβληματικού λόφου του Βροντάδου Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, από την ανέγερση του οποίου συμπληρώνονται εφέτος 150 χρόνια, θα υποδεχθεί την τιμία Κάρα του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης, κομισθείσης με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ, υπό Κληρικών της κατ’ αυτόν Ιεράς Μητροπόλεως, και ακολούθως θα χοροστατήσει κατά τον Εόρτιο Εσπερινό.

Την Κυριακή, 12 Μαΐου, θα ιερουργήσει στον ίδιο Ιερό Ναό.

Φωτο αρχείου: Ιερά Μητρόπολη Καστορίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων