13/05/2020 13/05/2020 Με το μήνυμα “Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη” ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σύρου την εγκατάσταση υπέρυθρου συστήματος ανίχνευσης θερμοκρασίας σώματος στον Οίκο Ευγηρίας της Μητροπόλεως. Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄ και χορηγία της Ελληνικής Εταιρείας Ψηφιακών Συστημάτων Καινοτομίας «METRICON Digital Systems», τοποθετήθηκε σήμερα στην είσοδο του Οικου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως, στην...
13 Μαΐου, 2020 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2020 - 14:40

“Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη”

Διαδώστε:
“Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη”

Με το μήνυμα “Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη” ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σύρου την εγκατάσταση υπέρυθρου συστήματος ανίχνευσης θερμοκρασίας σώματος στον Οίκο Ευγηρίας της Μητροπόλεως.

Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄ και χορηγία της Ελληνικής Εταιρείας Ψηφιακών Συστημάτων Καινοτομίας «METRICON Digital Systems», τοποθετήθηκε σήμερα στην είσοδο του Οικου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Ταλάντων, Υπέρυθρο Σύστημα Ανίχνευσης Θερμοκρασίας Σώματος, με γρήγορη διέλευση και δυνατότητα ανίχνευσης και στις δύο κατευθύνσεις διέλευσης, χωρίς να απαιτείται επαφή με τον εξεταζόμενο ή να εμπλέκονται επιβλαβείς για τον οργανισμό ακτινοβολίες, με άμεση λήψη μετρήσεων, και χωρίς να απαιτείται ειδική γνώση ή εκπαίδευση για το χειρισμό του.

Έτσι, εξασφαλίσθηκε η άμεση ανίχνευση του πρώτου και ουσιωδέστερου συμπτώματος του κορωνοϊού, που είναι η αυξημένη θερμοκρασία σώματος και ως εκ τούτου η προστασία της υγείας των περιθαλπομένων και εργαζομένων στο Ίδρυμα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ως Πρόεδρος του ΔΣ του Οίκου Ευγηρίας, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κώστα Μαστοράκη, Σύμβουλο Στρατηγικής Ανάπτυξης της Εταιρείας «METRICON Digital Systems» για την Ελλάδα και το Εξωτερικό, ο οποίος μετέφερε το Σύστημα από την Αθήνα και το εγκατέστησε στην είσοδο του Οίκου Ευγηρίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων