25/01/2024 26/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, συνοδευόμενος από τα Μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου κ. Νικόλαο Χατζή και κα Καλομοίρα Σιδέρη, παρέστη την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 στην καθιερωμένη εκδήλωση για το νέο έτος και την κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας, στη Λέσχη Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, ύστερα από πρόσκληση...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2024 - 0:25

Η Λέσχη Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος τίμησε το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Διαδώστε:
Η Λέσχη Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος τίμησε το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, συνοδευόμενος από τα Μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου κ. Νικόλαο Χατζή και κα Καλομοίρα Σιδέρη, παρέστη την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 στην καθιερωμένη εκδήλωση για το νέο έτος και την κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας, στη Λέσχη Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της κ. Πελοπίδα Αγγελόπουλου.

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’ εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ταλαντίου κ. Επιφάνιος παρουσία Βουλευτών, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας, του Αρχηγού και διατελεσάντων Αρχηγών του Λιμενικού Σώματος, Αξιωματικών του Λιμενικού, των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλων Σωμάτων Ασφαλείας και Μαθητών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Κατά την τελετή ο Πρόεδρος της Λέσχης Αποστράτων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος απένειμε στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου τιμητική διάκριση, μετά παπύρου, για τη μεγάλη προσφορά του στην Πατρίδα και την κοινωνία.

Τιμήθηκαν, επίσης, και άλλα πρόσωπα και θεσμικοί φορείς για την προσφορά τους στη Ναυτιλία και το Λιμενικό Σώμα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ παρέλαβε συγκινημένος τη διάκριση, ευχαρίστησε εκ μέρους της Διοικούσης Επιτροπής τον Ναύαρχο ε.α. κ. Πελοπίδα Αγγελόπουλο (ΛΣ) και ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων