13/02/2023 13/02/2023 Τα μέλη του Σχολείου Οικογένειας της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου ευχήθηκαν στον εορτάζοντα ιδρυτή και υπεύθυνό αυτού. Η Θεία Λειτουργία, που τελέσθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, ανήμερα του Αγίου Μελετίου, του Ομολογητού Πατριάρχου Αντιοχείας, υπήρξε αφορμή για τα μέλη του Σχολείου Οικογένειας της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο, να ευχηθούν στον υπεύθυνό και...
13 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2023 - 21:13

Ι.Μ Σύρου: Τα μέλη του Σχολείου Οικογένειας ευχήθηκαν στον εορτάζοντα ιδρυτή του (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ι.Μ Σύρου: Τα μέλη του Σχολείου Οικογένειας ευχήθηκαν στον εορτάζοντα ιδρυτή του (ΦΩΤΟ)

Τα μέλη του Σχολείου Οικογένειας της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου ευχήθηκαν στον εορτάζοντα ιδρυτή και υπεύθυνό αυτού.

Η Θεία Λειτουργία, που τελέσθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, ανήμερα του Αγίου Μελετίου, του Ομολογητού Πατριάρχου Αντιοχείας, υπήρξε αφορμή για τα μέλη του Σχολείου Οικογένειας της Ιεράς Μητροπόλεως στη Σύρο, να ευχηθούν στον υπεύθυνό και ιδρυτή του Κέντρου Μέριμνας για την Οικογένεια της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Μελέτιο Ζαχαρόπουλο.

Τον ευχαρίστησαν  για την πολύχρονη και σημαντική προσφορά του στη στήριξη του θεσμού της Οικογένειας και τη βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Ο Προϊστάμενος του Ναού, Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης, μετέφερε από άμβωνος στον Πανοσιολ. Αρχιμ. Μελέτιο Ζαχαρόπουλο τις ευχές και του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του για την καλή διακονία του, ως υπευθύνου του Σχολείου Οικογένειας και Διευθυντού της εν Αθήναις Φοιτητικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως, και του προσέφερε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β‘ επιστήθιο Σταυρό.

Ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος ευχαρίστησε με εγκάρδιους λόγους τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του, τον παραστάντα Σεβ. Επίσκοπο ΡΚαθολικών Σύρου, για την παρουσία και τη συνεργασία του, και τους «μαθητές» του για την αγάπη τους προς το πρόσωπό του.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, επί τη ετησία εορτή του Συλλόγου Πελοποννησίων τελέσθηκε Αρτοκλασία και μνημόσυνο των απελθόντων μελών του Συλλόγου Πελοποννησίων της Σύρου, ο δε Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης ανέγνωσε σχετικό μήνυμα του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ προς τα μέλη του Συλλόγου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων