26/09/2022 26/09/2022 Στο ιερό Παρεκκλήσιο της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στην παραθαλάσσια περιοχή “Διακόφτης“, τελέσθηκε σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, παρουσία πλήθους πιστών, Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μυκόνου και Δήλου Πρωτοπρεσβύτερου Πέτρου Μαραγκού και συνευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία της Αρτοκλασίας και ομίλησε προς τους...
26 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 16:09

Η μνήμη της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου τιμήθηκε στη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η μνήμη της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου τιμήθηκε στη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Στο ιερό Παρεκκλήσιο της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στην παραθαλάσσια περιοχή “Διακόφτης“, τελέσθηκε σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, παρουσία πλήθους πιστών, Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μυκόνου και Δήλου Πρωτοπρεσβύτερου Πέτρου Μαραγκού και συνευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία της Αρτοκλασίας και ομίλησε προς τους πολυπληθείς προσκυνητές για το μήνυμα της αγάπης που ο Απόστολος της Αγάπης διαχρονικά μεταφέρει στη ζωή μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων