13/07/2021 13/07/2021 Υπό τον καταιγισμό του κλύδωνος των κυμάτων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ έπλευσε με ιδιωτικό σκάφος στην εμβληματική παραθεριστική περιοχή του Βαθέος Σίφνου και τέλεσε τον Εόρτιο Εσπερινό στο Καθολικό της πάλαι ποτέ Ιεράς Μονής του Ταξίαρχου Μιχάηλ, επί τη συνάξει του Αρχαγγέλου Γαβριήλ, με τη συμμετοχή του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βρύσης,...
13 Ιουλίου, 2021 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2021 - 14:39

Η Σύναξη του Αρχαγγέλου Γαβριήλ στη Σίφνο

Διαδώστε:
Η Σύναξη του Αρχαγγέλου Γαβριήλ στη Σίφνο

Υπό τον καταιγισμό του κλύδωνος των κυμάτων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ έπλευσε με ιδιωτικό σκάφος στην εμβληματική παραθεριστική περιοχή του Βαθέος Σίφνου και τέλεσε τον Εόρτιο Εσπερινό στο Καθολικό της πάλαι ποτέ Ιεράς Μονής του Ταξίαρχου Μιχάηλ, επί τη συνάξει του Αρχαγγέλου Γαβριήλ, με τη συμμετοχή του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βρύσης, Αρχιμ. Ιωαννίκιου Λαμπρινού, του Αρχιερατικού Επιτρόπου Σίφνου Πρωτοπρ. Δημητρίου Διαμαντή και Εφημερίων της νήσου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ομιλών προς το εκκλησίασμα των Σιφνίων πιστών και παραθεριστών, μεταξύ των οποίων η Δήμαρχος Σίφνου κα Μαρία Ναδάλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Χρυσίνης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Γεροντής, αναφέρθηκε στην παρουσία και προστασία των Αγγέλων στη ζωή μας και ευχήθηκε σε όλους να βρίσκονται υπό τη σκέπη και την προστασία των πτερύγων του Αρχαγγέλου Γαβριήλ.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ επέστεψε ήδη στην Ερμούπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων