02/11/2019 02/11/2019 Τήν Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Ερμούπολη, πραγματοποιήθηκε Επιμορφωτική Ημερίδα Κατηχητικού Έργου για τους Εφημερίους, Διακόνους, Κατηχητές και Κατηχήτριες της Σύρου, κατα την οποία ομίλησαν ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, Προϊστάμενος και υπεύθυνος Ενοριακής Νεανικής Εστίας Ι. Ν. Αγ. Ελευθερίου-οδού Αχαρνών, με θέμα: «Ιστορική θεώρηση...
02 Νοεμβρίου, 2019 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 14:36

Ημερίδα για το Κατηχητικό έργο στη Σύρο

Διαδώστε:
Ημερίδα για το Κατηχητικό έργο στη Σύρο

Τήν Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Ερμούπολη, πραγματοποιήθηκε Επιμορφωτική Ημερίδα Κατηχητικού Έργου για τους Εφημερίους, Διακόνους, Κατηχητές και Κατηχήτριες της Σύρου, κατα την οποία ομίλησαν ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, Προϊστάμενος και υπεύθυνος Ενοριακής Νεανικής Εστίας Ι. Ν. Αγ. Ελευθερίου-οδού Αχαρνών, με θέμα: «Ιστορική θεώρηση της κατήχησης. Αναγκαιότητα αναζωπύρωσης του θεσμού των κατηχητών σήμερα. Επιτακτική ανάγκη επανακατηχήσεως του λαού του Θεού. Προοπτικές και ελπίδες», και ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Γεώργιος Σχοινάς, Προϊστάμενος και υπεύθυνος Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Φιλοπάπου, με θέμα: «Η προσωπικότητα του κατηχητή και οι σχέσεις του με τα παιδιά».

Ο υπεύθυνος του Κατηχητικού Έργου στη Σύρο, Αρχιμ. Νικόλαος Γαβαλλάς, μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄ και τις ευχαριστίες του πρός όλους τους συνετελεστές της επιμορφωτικής αυτής δραστηριότητος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων