05/02/2020 05/02/2020 Στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως πραγματοποιήθηκε απόψε σύναξη των νεοδιορισθέντων Εκκλησιαστικών Επιτρόπων των Ενοριών της Σύρου, προς τους οποίους ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ απηύθυνε οδηγίες και συμβουλές για την επιτυχή επιτέλεση της διακονίας τους και τους προέτρεψε, εκτός από το διοικητικό, να συνδράμουν και το πνευματικό και ποιμαντικό έργο της Ενορίας...
05 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2020 - 15:16

Κατευθύνσεις και συμβουλές του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ προς νέους επιτρόπους

Διαδώστε:
Κατευθύνσεις και συμβουλές του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ προς νέους επιτρόπους

Στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως πραγματοποιήθηκε απόψε σύναξη των νεοδιορισθέντων Εκκλησιαστικών Επιτρόπων των Ενοριών της Σύρου, προς τους οποίους ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ απηύθυνε οδηγίες και συμβουλές για την επιτυχή επιτέλεση της διακονίας τους και τους προέτρεψε, εκτός από το διοικητικό, να συνδράμουν και το πνευματικό και ποιμαντικό έργο της Ενορίας τους.
Στο τέλος της συνάξεως, την οποία προλόγισε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανός Αλμπέσκου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ απέδωσε τα Διοριστήρια προς ένα έκαστο των Επιτρόπων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων