05/06/2019 05/06/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ.Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε στον εσπερινό της αποδόσεως του Πάσχα και της ιεράς μνήμης του αγίου Δορωθέου στη Σίφνο. Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ πραγματοποίησε ένα θεολογικό οδοιπορικό στα γεγονότα από τη Μεγάλη Εβδομάδα μέχρι σήμερα, υπογράμμισε την διαβεβαίωση του Κυρίου ότι «θα είναι κοντά μας έως της συντελείας...
05 Ιουνίου, 2019 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2019 - 10:22

“Κάθε πιστός οφείλει να ευαγγελισθεί στις ψυχές των ανθρώπων το μήνυμα της σωτηρίας και την ελπίδα της Αναστάσεως”

Διαδώστε:
“Κάθε πιστός οφείλει να ευαγγελισθεί στις ψυχές των ανθρώπων το μήνυμα της σωτηρίας και την ελπίδα της Αναστάσεως”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ.Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε στον εσπερινό της αποδόσεως του Πάσχα και της ιεράς μνήμης του αγίου Δορωθέου στη Σίφνο.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ πραγματοποίησε ένα θεολογικό οδοιπορικό στα γεγονότα από τη Μεγάλη Εβδομάδα μέχρι σήμερα, υπογράμμισε την διαβεβαίωση του Κυρίου ότι «θα είναι κοντά μας έως της συντελείας του αιώνος» και τόνισε ότι κάθε πιστός οφείλει να ευαγγελισθεί στις ψυχές των ανθρώπων το μήνυμα της σωτηρίας και την ελπίδα της Αναστάσεως.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων