12/03/2020 12/03/2020 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε εν πληθούση Εκκλησία την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Τριάδος Χώρας Κύθνου, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της νήσου, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Νικολάου και Χαριλάου, του Επάρχου Κέας- Κύθνου κ. Ιω. Ευαγγέλου, του Δημάρχου Κύθνου κ. Σταματίου Γαρδέρη, των Αντιδημάρχων κ.κ. Κωνστ. Φιλιππαίου και Αντ....
12 Μαρτίου, 2020 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2020 - 16:55

Κάτω από τον κατάγαλανο ουρανό της Κύθνου

Διαδώστε:
Κάτω από τον κατάγαλανο ουρανό της Κύθνου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε εν πληθούση Εκκλησία την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Τριάδος Χώρας Κύθνου, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της νήσου, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Νικολάου και Χαριλάου, του Επάρχου Κέας- Κύθνου κ. Ιω. Ευαγγέλου, του Δημάρχου Κύθνου κ. Σταματίου Γαρδέρη, των Αντιδημάρχων κ.κ. Κωνστ. Φιλιππαίου και Αντ. Κοκκιασμένου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Χώρας κ. Γ. Βογιατζή και πλήθους Κυθνίων πιστών.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στις προτροπές της Εκκλησίας κατά την περίοδο αυτή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής προς τους πιστούς, τους οποίους κάλεσε να προσεύχονται για την άρση των δυσκολιών και των κινδύνων, που επ’ εσχάτων αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι,λόγω της ενσκηψάσης πανδημίας.

Εν συνεχεία και προ της αναχωρήσεώς του για Σύρο, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επεσκέφθη προσκυνηματικώς τον Ιερό Ναό Παναγίας της Φλαμπουριανής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων