25/04/2020 25/04/2020 Κατά τη διάρκεια του Πάσχα η Ιερά Μητρόπολη Σύρου, αφουγκραζόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες πρόσφερε σε 200 εμπερίστατες οικογένειες της Σύρου πακέτα με τρόφιμα και ποσότητα κρέατος ενώ υιοθέτησε 15 ακόμα οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες καλύπτοντας μέρος των καθημερινών αναγκών τους σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για όλη τη διάρκεια που ισχύουν τα...
25 Απριλίου, 2020 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2020 - 18:18

Κοινωνικές Δράσεις της Ι. Μητρόπολης Σύρου

Διαδώστε:
Κοινωνικές Δράσεις της Ι. Μητρόπολης Σύρου

Κατά τη διάρκεια του Πάσχα η Ιερά Μητρόπολη Σύρου, αφουγκραζόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες πρόσφερε σε 200 εμπερίστατες οικογένειες της Σύρου πακέτα με τρόφιμα και ποσότητα κρέατος ενώ υιοθέτησε 15 ακόμα οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες καλύπτοντας μέρος των καθημερινών αναγκών τους σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για όλη τη διάρκεια που ισχύουν τα έκτακτα μέτρα.

Ακόμα έχουν διανεμηθεί σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες πακέτα τροφίμων που αποτελούν προσφορά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, την οποία και ευχαριστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄μαζί με όσους στηρίζουν το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων