28/07/2019 28/07/2019 Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης, στα Αποίκια της Άνδρου, ιερούργησε σήμερα το πρωί εν πληθούση Εκκλησία ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, επί τη ιερά μνήμη της Οσίας Ειρήνης, Ηγουμένης της Μονής Χρυσοβαλάντου. Τον θείο λόγο εκήρυξε διδακτικώτατα και πνευματικώτατα ο εκ Θεσσαλονίκης, Αρχιμ. Φώτιος. Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ....
28 Ιουλίου, 2019 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2019 - 16:00

Κυριακή στην Ι.Μ. Αγίας Ειρήνης στα Αποίκια της Άνδρου

Διαδώστε:
Κυριακή στην Ι.Μ. Αγίας Ειρήνης στα Αποίκια της Άνδρου

Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης, στα Αποίκια της Άνδρου, ιερούργησε σήμερα το πρωί εν πληθούση Εκκλησία ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, επί τη ιερά μνήμη της Οσίας Ειρήνης, Ηγουμένης της Μονής Χρυσοβαλάντου.

Τον θείο λόγο εκήρυξε διδακτικώτατα και πνευματικώτατα ο εκ Θεσσαλονίκης, Αρχιμ. Φώτιος.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τον Προνοιάρχη της Μονής, Πλοιοκτήτη κ. Ελευθέριο Πολέμη για την, εξόδοις του, φιλοξενία παιδιών από την Άνδρο και τη Σύρο στο Ολοήμερο Θερινό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, που λειτούργησε στις εγκαταστάσεις της Μονής τον Ιούλιο, και ευχήθηκε στους παρισταμένους για τον αρχόμενο μήνα της Παναγίας Αύγουστο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων